Hoe werkt het?

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u gratis toegang tot 50 musea en tot maar liefst 50% korting op kaarten voor theater, musicals, festivals, concerten en de leukste dagjes uit. Ook maakt u kans op het bijwonen van exclusieve evenementen en bijzondere arrangementen.

Uitslagen
Met uw lot maakt u elke maand kans op meer dan honderdduizend prijzen. De maandelijkse trekking van de BankGiro Loterij vindt plaats op de laatste doordeweekse dag vóór de 10e van de volgende maand. (Bijv.: de trekking van januari vindt plaats op 9 februari.) De Paastrekking vindt plaats op 7 april, de Herfsttrekking 9 oktober en de Kersttrekking op 8 december. De trekkingen vinden plaats vanaf 10.00 uur in de Van Eeghenstraat 70 te Amsterdam. De uitslagen van de maandelijkse trekkingen worden elke 10e van de maand gepubliceerd. Wijzigingen voorbehouden.

1e maand gratis
De BankGiro Loterij VIP-KAART ontvangt u gratis bij uw deelname aan de BankGiro Loterij en is geldig zolang u meespeelt! En u kunt nu ook nog eens de 1e maand gratis meespelen!

Elke dag maken wij winnaars blij vanuit de maandelijkse trekking! In de BankGiro Loterij is het namelijk álle dagen prijs met auto’s en bedragen tot wel € 1 miljoen!

Wij nodigen u uit om de 1e maand gratis mee te spelen en kans te maken op prijzen tot wel € 1 MILJOEN. Na deze gratis maand speelt u, zolang u wilt, automatisch verder voor slechts € 13,50 per lot (incl. WeekprijzenVerdubbelaar) per trekking. Er zijn 15 trekkingen per jaar.

Zo kunt u blijven genieten van uw gratis VIP-KAART. Alvast veel plezier!

De maandelijkse trekking van de BankGiro Loterij vindt plaats op de laatste doordeweekse dag vóór de 10e van de volgende maand (bijv.: de trekking van januari 2017 vindt plaats op 9 februari 2017). De Paastrekking vindt plaats op 7 april 2017, de Herfsttrekking op 9 oktober 2017 en de Kersttrekking op 8 december 2017. De trekkingen vinden plaats vanaf 10.00 uur in de Van Eeghenstraat 70 te Amsterdam. De uitslagen van de maandelijkse trekkingen worden elke 10e van de maand gepubliceerd. Wijzigingen voorbehouden.